Oficina Puig Assessors (Martorell)

Història

L’any 1972 Josep Puig va iniciar la seva activitat com a assessor a Martorell amb l’objectiu d’oferir un servei d’assessorament de qualitat i personalitzat a empreses i particulars.

Per exigències del mercat i l’evolució del negoci el 1988 es va constituir la societat Puig Assessors. En el transcurs dels anys Puig Assessors s’ha anat adaptant a les noves tendències del món empresarial i de l’assessorament mantenint el seu segell original d’identitat.

Equip humà

Puig Assessors és una empresa formada per un grup de professionals amb una consolidada trajectòria, l’objectiu és aplicar els seus coneixements en benefici dels seus clients.

El grup s’estructura en diferents departaments especialitzats que conflueixen en un projecte comú capaç d’oferir solucions integrals als plantejaments exposats per les empreses que demanen els seus serveis.

Objectius

La vocació de Puig Assessors és ser una empresa referent en assessoria empresarial i de particulars per tal d’oferir als seus clients serveis que els permetin assolir els seus propis objectius.